Saint Kitts and Nevis

View listings

saint-kitts-and-nevis.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Saint Kitts and Nevis

Fastighet till salu i Saint Kitts e Nevis

Saint Kitts och Nevis, eller Saint Christopher och Nevis, är ett östligt tillstånd i Centralamerika som motsvarar en liten skärgård som bildas av två öar i de mindre Antillerna, Saint Kitts och Nevis. Huvudstaden är Basseterre. Det officiella språket är engelska.

Det finns många fördelar med att köpa fastigheter till salu i St. Kitts och Nevis. Båda karibiska öarna erbjuder utmärkta möjligheter att köpa fastigheter till salu, ett fritidshus eller fastighetsinvesteringar.

Det utländska ägandet av fastigheten är tillåtet i St. Kitts och Nevis. Det finns två sätt att förvärva fastigheter till salu i Saint Kitts och Nevis: genom innehav av en licens till egna utländska länder och genom ekonomiskt medborgarskap.

Att köpa en fastighet till salu i Saint Kitts och Nevis är attraktiv för att med sin extraordinära natur, vita sandstränder, charmiga landskap och avslappnad atmosfär, samt en livlig kultur och rik historia, Saint Kitts och Nevis är den idealiska platsen för en himmelsk stanna i Karibien. Allt detta kombinerat med programmet för ekonomiskt medborgarskap, den stabila regeringen och ekonomin gör Saint Kitts och Nevis extremt attraktiva för utländska ägare.

Fastigheten till salu i St. Kitts och Nevis har hållbara priser. Detta skapar en utomordentligt stabil fastighetsmarknad jämfört med andra länder, vilket gör det till ett säkert alternativ för att investera i fonderna.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 20022

Försäljning Villa, Saint Kitts and Nevis, Frigate Bay, Frigate Bay, Frigate Bay

14,753,565.92SEK
Försäljning
Villa

557.42 m²
Detta vackra hus sluttning hus med fantastisk utsikt över havet, bergen och Royal St Kitts viken kurs i Frigate Bay är till salu. Detta hus har tre so...
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB